Информации за студенти

10 октомври 2021

Распоред за испитна сесија во ОКТОМВРИ – последипломски – Свети Николе и Битола

10 октомври 2021

Распоред за испитна сесија во ОКТОМВРИ – додипломски – Свети Николе и Битола

2 октомври 2021

Распоред на предавања за зимски семестар 2021/2022 – Свети Николе и Битола

2 октомври 2021

Упатство за електронска пријава за испит за сесија во октомври 2021

Почитувани студенти, пријавувањето на испитите зa испитната сесија во август ќе се одвива целосно електронски преку системот Е-школарина. Пријавувањето на испитите започнува на 02.10.2021 и ќе трае до […]
22 септември 2021

Известување и пријавување за октомвриска сесија

Почитувани студенти, Ве известуваме дека ќе биде спроведена една условна испитна сесија: октомвриската сесија ќе започне на 12 октомври (понеделник) и ќе трае до 23 октомври […]
9 септември 2021

МСУ во новата академска година оди онлајн – сите предавања онлајн почнувајќи од октомври

Почитувани студенти, ве известуваме дека Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ годинава ги продолжува предавањата онлајн. Наш приоритет се здравјето и безбедноста на нашите студенти. По високиот […]
15 август 2021

Упатство за електронска пријава за испит за сесија во август 2021

Почитувани студенти, пријавувањето на испитите зa испитната сесија во август ќе се одвива целосно електронски преку системот Е-школарина. Пријавувањето на испитите ќе започне од 16.08.2021 и […]
9 август 2021

Распоред за испитна сесија во АВГУСТ – последипломски студии – Свети Николе и Битола

9 август 2021

Распоред за испитна сесија во АВГУСТ – додипломски студии – Свети Николе и Битола

9 август 2021

Набавување на потребната литература за испитна сесија во Август

Почитувани студенти, Ве известуваме дека во моментов се достапни повеќе начини за да ја обезбедите потребната литература за испитната сесија во Август: 1. Електронска и бесплатна […]
26 јули 2021

Известување за испитна сесија во август

Почитувани студенти, Ве известуваме дека испитната сесија во август ќе се одржи онлајн. Пријавувањето на испитите ќе започне од 16.08.2021 и ќе трае до 21.08.2021 година. […]
29 мај 2021

Распоред за ЈУНСКА испитна сесија – додипломски студии – Свети Николе и Битола

29 мај 2021

Распоред за ЈУНСКА испитна сесија – последипломски студии – Свети Николе и Битола

29 мај 2021

Набавување на потребната литература за јунска испитна сесија

Известување за начини на набавување на литература за јунската испитна сесија Почитувани студенти, Ве известуваме дека во моментов се достапни повеќе начини за да ја обезбедите […]
29 мај 2021

Упатство за електронска пријава за испит за Јунска сесија 2021

Почитувани студенти, пријавувањето на испитите за Јунската сесија ќе се одвива целосно електронски преку системот Е-школарина. Пријавувањето започнува од 29-ти мај до 11-ти јуни. Максималниот број […]