Еразмус+

30 март 2023

Покана за презентација на Европас и Еврогајденс од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност

Со големо задоволство ги известуваме нашите студенти дека на 24 април вработените од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност ќе одржат презентација на Меѓународен […]
23 март 2023

Угур Ихсан Каја од Турција ќе студира на МСУ еден семестар во рамките на Еразмус+ програмата

Угур Ихсан Каја од Универзитетот „Намик Кемал“, Република Турција, деновиве е во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за студенти. […]
20 февруари 2023

М-р Милена Спасова Дејанова, м-р Радка Анастасова Тошева, Деница Молова и Лилјана Александрова Милева во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

М-р Милена Спасова Дејанова, м-р Радка Анастасова Тошева, Деница Молова и Лилјана Александрова Милева во рамките на Еразмус+ од Универзитетот за агробизнис и рурален развој од […]
13 февруари 2023

Доц. д-р Павлина Димитрова и доц. д-р Керанка Недева во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Доц. д-р Павлина Димитрова од Универзитетот за агробизнис и рурален развој од Пловдив, Бугарија и доц. д-р Керанка Недева од Земјоделски универзитет од Пловдив, Бугарија деновиве […]
25 јануари 2023

Mартина Псотова од Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Трнава, Словачка студираше еден семестар на МСУ

Изминатата година Меѓународен Славјански Универзитет беше домаќин на рекорден број Еразмус+ студенти. Помеѓу нив беше и Mартина Псотова, студентка која дојде на Еразмус+ мобилност за студенти […]
24 јануари 2023

Марија Фсадни од Малта студираше еден семестар на МСУ

Изминатата година Меѓународен Славјански Универзитет беше домаќин на рекорден број Еразмус+ студенти. Помеѓу нив беше и Марија Фсадни, студентка која дојде на Еразмус+ мобилност за студенти […]
20 декември 2022

Проф. д-р Татјана Голубовиќ и проф. д-р Снежана Живковиќ во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Проф. д-р Татјана Голубовиќ и проф. д-р Снежана Живковиќ од Факултетот за безбедност при работа од Универзитетот во Ниш, Србија деновиве се во посета на Меѓународен […]
30 ноември 2022

Викторија Велкова од Канцеларијата за меѓународни односи зема учество на конференцијата организирана од страна на Националната Агенција

Од 28 до 30 ноември 2022 година во Маврово се одржа конференција организирана од страна на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност на која […]
3 ноември 2022

Силвија Тодорова и Ива Димитрова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Силвија Тодорова и Ива Димитрова од Универзитетот „Неофит Рилски“ од Благоевград, Бугарија деновиве се во посета на МСУ во рамки на програмата Еразмус+, во делот на […]
27 октомври 2022

Хавиер де Висенте Васкез и Ибрахим Шахин во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+

Хавиер де Висенте Васкез од Универзитетот Комплутенсе во Мадрид, Шпанија и Ибрахим Шахин од Универзитетот Текирдаг Намик Кемал во Текирдаг, Турција денеска се во посета на […]
25 октомври 2022

Ана Хусен и Илина Георгиева во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Ана Хусен и Илина Георгиева од Високата школа за безбедност и економика од Пловдив, Бугарија деновиве се во посета на МСУ во рамки на програмата Еразмус+, […]
7 октомври 2022

Светла Љуленина, Хаида Христева и Елена Лазарова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Светла Љуленина, Хаида Христева и Елена Лазарова од Универзитетот за агробизнис и рурален развој во Пловдив, Бугарија деновиве се во посета на МСУ во рамки на […]
4 октомври 2022

Мартина Псотова од Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Трнава, Словачка ќе студира на МСУ еден семестар во рамките на Еразмус+ програмата

Мартина Псотова од Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Трнава, Словачка, на 3 октомври присуствуваше на првиот академски час на Меѓународен Славјански Универзитет во Свети Николе […]
26 септември 2022

Александрина Ганчева, Албена Колева, Катја Петрова и Весела Ангелова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Александрина Ганчева, Албена Колева, Катја Петрова и Весела Ангелова од Универзитетот за агробизнис и рурален развој во Пловдив, Бугарија деновиве се во посета на МСУ во […]
29 август 2022

Бариш Алтиока, Абиде Бану Гундуз Алтиока, Метехан Онал и Јасмин Онал во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Бариш Алтиока, Абиде Бану Гундуз Алтиока, Метехан Онал и Јасмин Онал од Универзитетот Билеџик Шеик Едебали во Билеџик, Турција деновиве се во посета на МСУ во […]