Михаела Ѓорчева

30 март 2024

МСУ на средба со матурантите од Македонски Брод, Кичево и Крушево

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со средбите со матурантите од средните училишта низ земјата, овојпат во Кичево, Македонски Брод и Крушево. Со намера да ги поттикне матурантите […]
30 март 2024

МСУ оствари средби со матурантите од Македонска Каменица, Берово и Делчево

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со своите посети на средните училишта низ државата. На 29. март 2024 година беа остварени средби со матурантите од Македонска Каменица, Берово […]
30 март 2024

Гевгелија и Богданци: МСУ ги презентираше своите програми пред матурантите

Меѓународен Славјански Универзитет успешно ги реализираше своите презентации во Гевгелија и Богданци, истакнувајќи ја својата посветеност кон информирање на идните студенти. На 26. март 2024 година, […]
29 март 2024

МСУ оствари средба со матурантите од Прилеп

Меѓународен Славјански Универзитет ги продолжи своите активности за поврзување и инспирирање на идните студенти преку непосредни посети на средните училишта, овој пат насочувајќи се кон Прилеп. […]
29 март 2024

Неготино и Кавадарци: Средба помеѓу матурантите и тимот на МСУ

Во духот на градењето мостови помеѓу матурантите и високото образование, Меѓународен Славјански Универзитет ја продолжи својата иницијатива со посета средните училишта во Неготино и Кавадарци. Нашиот […]
29 март 2024

МСУ во Виница и Кочани: поврзување со матурантите од три средни училишта

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со своите активности за поврзување со идните студенти преку посети на средните училишта низ државата. На 25. март 2024 година нашиот тим […]
28 март 2024

На МСУ во Св. Николе промовирана книгата „Моделирање и компјутерска симулација на генетски регулаторни мрежи“ од проф. д-р Орце Симов

На 27 март 2024 година, со почеток во 12:00 часот, Меѓународен Славјански Универзитет во Свети Николе беше домаќин на промоција на книгата „Моделирање и компјутерска симулација […]
27 март 2024

Упис на додипломски студии – 2024/2025

Врз основа на член 149, член 134 став 2 и член 135 од Законот за високото образование на Р.Северна Македонија (сл.весник 82/2018) и член 165 од […]
24 март 2024

Куманово во фокусот на МСУ: презентирање на студиските програми во средните училишта

Меѓународен Славјански Универзитет продолжува со активностите за промовирање на своите студиски програми пред матурантите од целата држава. Нашата најнова посета беше во Куманово на 21. март […]
24 март 2024

Упис на последипломски студии – 2024/2025

Врз основа на член 149, член 134 став 2 и член 135 од Законот за високото образование на Р. Северна Македонија (сл.весник 82/2018) и член 165 […]
23 март 2024

МСУ ги продолжи презентациите на своите студиски програми пред матурантите во Струмица

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со своите презентации низ средните училишта. На 20. март 2024 година, нашиот тим одржа повеќе презентации пред матурантите во Струмица, претставувајќи им […]
22 март 2024

МСУ започна со презентирањето на своите студиски програми пред матурантите во Велес

Меѓународен Славјански Универзитет започна со серија презентации на своите студиски програми пред матурантите од средните училишта низ целата држава, почнувајќи од Велес на 19. март 2024 […]
21 март 2024

Заедничка инклузивна работилница на Меѓународен Славјански Универзитет и ОУ „Тодор Ангелевски“

На 19. март 2024 година на Меѓународен Славјански Универзитет во Битола беше реализирана заедничка инклузивна работилница помеѓу студентите од Факултетот за психологија под менторство на проф. […]
18 март 2024

Потпишан Меморандум за соработка со ООУ „Димитар Влахов“ – Штип

Центарот за кариера при Меѓународен Славјански Универзитет и Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет потпишаа Меморандум за соработка со Општинско основно училиште „Димитар Влахов“ во […]
16 март 2024

Свечено отворено новото кино на Киноверзум во Кисела Вода

Скопје, Кисела Вода – вечерта на 15. март 2024 година, на црвен тепих со бројни гости и во свечена атмосфера, беше отворено четвртото кино на Киноверзум. […]