матуранти

25 април 2017

Отворен ден на Славјански во Свети Николе

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе гостуваа матуранти од средните училишта од Свети Николе, Велес и Куманово. Учениците имаа можност да присуствуваат […]
20 април 2016

Отворен ден на МСУ за матурантите од Охрид, Струга и Прилеп

На ден 20.04.2016 година во одделението на МСУ во Битола беше организиран отворен ден за матурантите од средните училишта од Охрид, Струга и Прилеп. На матурантите […]
8 април 2016

Отворен ден за матурантите од Скопје, Кочани, Штип

Во петокот, 8-ми април, Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше домаќин на повеќе од 150 матуранти од Скопје, Штип и Кочани. Освен што присуствуваа на […]
29 март 2016

Отворен ден – Свети Николе

Денес ученици од СОУ Кочо Рацин – Свети Николе и од СОУ „Наум Наумовски – Борче“ – Пробиштип гостуваа на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ […]
8 април 2015

Отворен ден на Славјански во Битола

Денес, 08.04.2015 година, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ гостуваа битолските средношколци, при што имаа можност да посетат една од четирите практични работилници по психологија, […]