Еразмус+

23 јуни 2021

Повик за учество на младинска размена во Романија од 24 јули

Почитувани студенти, Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет објавува повик за младинска размена во Романија за проектот насловен “SOLIDART – Education without borders“. Младинската размена […]
25 септември 2020

МСУ организира три настани по повод „Денови на Еразмус 2020“

Годинава 15, 16 и 17 октомври се Еразмус+ денови. По тој повод, Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ заеднички со Институтот за култура и уметност и […]
25 септември 2020

Инстаграм ликовен и фото конкурс – Мојата Еразмус+ визија

„Мојата Еразмус+ визија“ е ликовен и фото конкурс кој ќе биде отворен за сите генерации. Конкурсот ќе биде спроведен преку Инстаграм. Преку овој настан сакаме да […]