Доколку сакате да дознаете некоја информација, а не можете да ја пронајдете на нашата веб страница, Ви препорачуваме да ги разгледате често поставуваните прашања. Доколку содржината која ја барате не е достапна ниту во често поставуваните прашања, слободно обратете ни се преку дадената форма или на некој од телефонските броеви +389 32 440 330 (Свети Николе) или +389 47 222 503 (Битола).

CAPTCHA image