Закажете обиколка


Доколку ги пропуштивте отворените денови, не грижете се! Нашите врати се отворени за посетители секој ден. Најдобриот начин да се запознаете со МСУ е да нè посетите. Посетете нè, разговарајте со нашите вработени, бидете сигурни дека сте чекор поблизу до живеењето на Вашата визија! Нашите вработени ќе се погрижат да ги добиете сите информации во врска со моделот на студирање, литературата за учење, одржувањето на часовите, школарината… Накратко, ќе се обидеме да одговориме на сите прашања кои веројатно ги имате како идни студенти.

За да ја поедноставиме посетата, ја креиравме апликацијата подолу, преку која можете да закажете обиколка на кампусите на МСУ. Одберете термин и друштво (пријатели и членови на фамилијата, сите се добредојдени) и посетете нè!

По пополнување на апликацијата, очекувајте да бидете контактирани од нашите вработени, кои ќе Ви дадат детално упатство за посетата на нашите кампуси.


Закажете обиколка

Преку оваа апликација може да закажете обиколка на МСУ и средба со нашите вработени од Центарот за кариера. Со нив може да поразговарате, со цел да добиете повеќе информации за студиските програми и перспективите кои тие ги нудат, моделот на студирање, начинот на плаќање итн.

Работни денови на МСУ се од понеделник до сабота.

Работното време на службите е од 08:00 до 15:00 часот од понеделник до петок, а од 09:00 до 14:00 часот во сабота.

Овде Ве молиме назначете дали станува збор за групна или индивидуална посета.

Информации за групата