Награда за најдобра партнер организација од Ротари клуб Велес

Универзитетска лига во мал фудбал – прв меч
27 ноември 2018
Предавање од областа на пчеларството „Воведување на нови методи на пчеларење во изменети агроеколошки услови“
1 декември 2018

Награда за најдобра партнер организација од Ротари клуб Велес

Вечерва Ротари клуб Велес ја додели наградата Најдобра партнер организација и донатор на годината на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“. Наградата беше врачена во Велес, а ја подигна претседателот на Управен Одбор на МСУ, проф. д-р Јордан Ѓорчев.

На свеченото доделување гостуваа и нашите партнери и пријатели од Великотрновскиот универзитет „Св. Кирил и Методиј“ од Бугарија. Нашиот универзитет е награден за посебен придонес, соработка и поддршка на активностите на Ротари клуб Велес.