Вработени од МСУ беа дел од работилницата Свети Николе организирана од Здружението Споделено знаење

Успешно се одржа 7. Меѓународен филозофски дијалог „Исток-Запад“
8 октомври 2022
Четврта победа во низа за нашите ракометарки од ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет
13 октомври 2022

Вработени од МСУ беа дел од работилницата Свети Николе организирана од Здружението Споделено знаење

На 7 октомври 2022 година (петок) се одржа работилница за пишување на статии поврзани со Свети Николе (статии за лица, установи, градби, историја, географија, локални организации, спорт) се со цел за полесно стекнување на знаења за Свети Николе преку Википедија на македонски јазик и промоција на градот.

Работилницата се одржа во просториите на Општина Свети Николе од 10:00 до 13:00 часот, каде што учествуваа дел од вработените на МСУ кои работат во секторите Маркетинг и Е-учење.