Успешно заврши вториот ден од Новогодишниот фестивал и базар

Започна Новогодишниот фестивал и базар на МСУ во Свети Николе
23 декември 2021
МСУ помеѓу наградените на НАЈУСПЕШНИ БИТОЛЧАНИ 2021
25 декември 2021

Успешно заврши вториот ден од Новогодишниот фестивал и базар

Успешно заврши и вториот ден од Новогодишниот фестивал и базар на МСУ.

И денес, не само што беа изложени рачни изработки од присутните креативци, беше организирана и уметничка работилница каде присутните гости можеа да сликаат со помош од академските сликари Викторија и Игор Егорови. На фестивалот гостите и денес можеа да се згреат со варено вино, да ги пробаат традиционалните македонски специјалитети во ресторан „Златна Москва“ и да проследат некој од филмовите во „Киноверзум“.Новогодишниот фестивал и базар е организиран во три дена, Ве очекуваме и утре заедно да го одбележиме и последниот ден од овој фестивал.