Започна Новогодишниот фестивал и базар на МСУ во Свети Николе

На МСУ во Свети Николе промовирана книгата „Крлевизми“ од Атанас Крлевски
20 декември 2021
Успешно заврши вториот ден од Новогодишниот фестивал и базар
25 декември 2021

Започна Новогодишниот фестивал и базар на МСУ во Свети Николе

Традиционално, во рамки на новогодишната програма на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“, граѓаните имаат можност да го посетат Новогодишниот фестивал и базар во дворот и во просториите на МСУ и Киноверзум каде креативци ги изложуваат своите рачни изработки.

Во пресрет на Новогодишните празници, посетителите можат да одберат уникатен подарок за своите најблиски, како и да го посетат нашето кино и да ги гледаат најновите филмски хитови, да се засладат со шеќерна волна и да се згреат со варено вино.Базарот започна денес (23.12.2021) и ќе се одржува и во наредните два дена (24.12.2021 и 25.12.2021).

Ве очекуваме!