Силвија Тодорова и Ива Димитрова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Промовирана книгата Бела книга за темнотиите на душата од проф. д-р Мирослав Пендароски
2 ноември 2022
Киноверзум подарува 50 влезници за Stand-up comedy show: Ivana Naskova & Srđan Slijepčević
3 ноември 2022

Силвија Тодорова и Ива Димитрова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Силвија Тодорова и Ива Димитрова од Универзитетот „Неофит Рилски“ од Благоевград, Бугарија деновиве се во посета на МСУ во рамки на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за административен кадар.

Во рамки на денешната посета на универзитетот (3 ноември 2022) остварија средба со претседателот на Управен одбор на Меѓународен Славјански Универзитет, проф. д-р Јордан Ѓорчев, заменик претседател на Управен одбор на МСУ, м-р Борче Серафимовски и вработените во Канцеларијата за меѓународни односи при МСУ.