Киноверзум подарува 50 влезници за Stand-up comedy show: Ivana Naskova & Srđan Slijepčević

Силвија Тодорова и Ива Димитрова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата
3 ноември 2022
Денови на психологија 2022
4 ноември 2022

Киноверзум подарува 50 влезници за Stand-up comedy show: Ivana Naskova & Srđan Slijepčević


Освоени влезници


Добитниците можат да ги подигнат влезниците директно во Киноверзум, пред почетокот на настанот.


Име и презиме Број на добиени влезници
Јован Тодоров Една
Јана Тасева Една
Евгенија Петрова Една
Бојана Ордева Една
Сандра Гигова Една
Натали Спасовска Една
Верица Иванова Две
Катерина Алексова Две
Бојана Димитриевска Две
Никола Наунов Две
Ненад Стајиќ Две
Евгениј Дојчиновски Две
Тамара Младенова Две
Ангела Галева Две
Елена Вучевска Две
Наталија Манева Две
Лео Георгиевски Две
Марија Ристовска Две
Селма Бегани Две
Светлана Јованчева Две
Филип Велков Две
Розита Ѓорѓевиќ Две
Валерија Маџова Две
Кире Атанасов Две
Марина Каранфиловска Две
Ненад Јованов Две
Катерина Дојчинова Две
Иван Две
Игор Богдановски Две
Емилија Манасиева Две
Стефанија Ангеловска Две
Алмира Шукурица Две
Дејан Спасевски Две
Елизабета Настеска Две
Милена Манева Две
Викторија Тасева Две
Александра Калајџиевска Две
Наташа Тасева Две
Емилија Несторова Две
Даниела Младеновска Две
Ангела Димитрова Две
Благица Спасовска Две
Елизабета Аџијева Две
Мери Олумчева Две
Валентина Манасиева Две
Лазар Златев Две
Мартина Радевска Две
Марко Јаневски Две
Софија Костова Две
Елена Ивановска – Костадинова Две
Никола Димевски Две
Сања Анчова Мојсова Две
Русандра Јованова Две
Александар Марков Две
Ивица Маневски Две
Билјана Радуловиќ Две
Ратка Блажевкса Две
Марјана Мушевска Две
Моника Гачева Две
Слаѓана Герасимова Две
Наташа Митев Две
Зоран Јовановиќ Две
Снежана Смилева Лазова Две
Елена Алексова Две
Емилија Темелковска Две
Давид Стојановски Две
Ана Марија Анѓелковска Две
Наталија Палитова Две
Јулијана Секулоска Две
Гордана Ристовска Две
Душко Дончев Две
Мирјана Калофова Две
Даниела Давиткова Две
Камелија Крстиќ Две
Валентина Панева Две
Тамара Љубева Две
Викторија Граороска Две

На 11 ноември во 20:00 часот во Киноверзум – 3D кино во Свети Николе ќе се одржи Stand-up comedy show со Ивана Наскова и Срѓан Слијепчевиќ. Киноверзум, единственото универзитетско 3D кино во земјава доделува 50 бесплатни влезници за студентите на Меѓународен славјански универзитет.Услови за учество


Сѐ што треба да направите е да ја пополните формата која е објавена на оваа страница. Секој учесник може да аплицира за една или две влезници.

Добитниците на влезници ќе бидат избрани по случаен избор и нивните имиња ќе бидат објавени на оваа страница. Листата на добитници ќе биде објавена на 8 ноември (вторник) до 15.00 часот.

Добитниците можат да ги подигнат влезниците директно во Киноверзум.

Редовната цена на влезниците е 150 денари, а за студентите на МСУ е 100 денари.


Аплицирање


Апликацијата е завршена