Денови на психологија 2022

Киноверзум подарува 50 влезници за Stand-up comedy show: Ivana Naskova & Srđan Slijepčević
3 ноември 2022
Конкурс за упис на студенти на вториот циклус на студии на Универзитетот „Св. св. Кирил и Методиј“ од Велико Трново
12 ноември 2022

Денови на психологија 2022

Големо задоволство ни е да ве поканиме да бидете дел од нашите „Денови на психологија”™. За првпат годинава настанот ќе биде хибриден и ќе можете да го следите онлајн или со физичко присуство. Програмата ќе биде во три дена, од кои за публика ќе биде отворен следниов настан:

Учеството е бесплатно. Дополнително, ќе се организираат и следниве настани:
  • 24 ноември (четврток): од 12:00 часот (Тркалезна маса за експерти од областа на психологијата – МСУ во Битола)
  • 25 ноември (петок): од 12:00 часот (Интернационална тркалезна маса – Mayberry Highway во Свети Николе) 


Доколку сте студенти на психологија, или едноставно ја сакате психологијата ова е вистинскиот настан за вас!
Доколку сакате да научите повеќе за оваа наука, сакате да се дружите и да запознаете други истомисленици и психолози, тогаш не ја пропуштајте оваа прилика!
Деновите на психологијата се создадени за да можете да видите и научите повеќе за оваа наука, да видите и научите како изгледаат предавањата и практичните работилници на психолозите.

Што добивате?


  • врвни психолози подготвени да ви ја доближат работата на психолозите во сите институции,
  • можност да се запознаете со многу техники кои се користат во психологијата,
  • присуство на интерактивни предавања и работилници,
  • кафе дружба на паузите,
  • можност за дискусии на разни теми,
  • електронски сертификат

Денови на психологија™ е заштитена трговска марка. Секое неовластено користење и прекршување е казниво по закон.


Аплицирајте за физичко присуство