Нашите девојки од ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет остварија нова победа

Студенти од Факултетот за правни науки при МСУ заедно со доц. д-р Марија Гроздановска во посета на Основен суд Битола
31 март 2022
Се одржа третото предавање од ППП – Автогена психотерапија во функција на антистрес третман од доц. д-р Слаѓана Ангелкоска
6 април 2022

Нашите девојки од ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет остварија нова победа

На 3 април 2022 (недела) нашите ракометарки од ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет го одиграа седмото коло од плеј-аутот од Женската лига против ЖРК Шампион. Крајниот резултат беше 26:17 – победа за нашите ракометарки.