Се одржа третото предавање од ППП – Автогена психотерапија во функција на антистрес третман од доц. д-р Слаѓана Ангелкоска

Нашите девојки од ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет остварија нова победа
4 април 2022
Проф. д-р Мирослав Пендароски одржа предавање за членови на Здружението на психолози од Истра
7 април 2022

Се одржа третото предавање од ППП – Автогена психотерапија во функција на антистрес третман од доц. д-р Слаѓана Ангелкоска

„Автогена психотерапија во функција на антистрес третман“ е третото предавање во рамките на Платформата за психолошка поддршка. Предавањето се одржа на 05.04.2022 година со почеток од 19:00 часот.

Предавањето го водеше доц. д-р Слаѓана Ангелкоска од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет и имаше над 500 учесници.

Предавањата во рамките на платформата за психолошка поддршка се бесплатни и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.