Пуштена во печат збирката „Средношкоски размислувања 4“

Конкурс за карикатура и афоризам на тема „Јас, Итар Пејо“
15 јули 2020
Дополнување: Известување за пријавување за втор јунски испитен рок – 2020
23 јули 2020

Пуштена во печат збирката „Средношкоски размислувања 4“

Деновиве од печат излегоа првите примероци од збирката есеи „Средношколски размислувања 4“ во која се објавени сите есеи од Конкурсот за средношколски есеи. Како што напоменавме на почетокот на конкурсот, секој од учесниците ќе добие по еден печатен примерок од изданието.

Во наредните неколку седмици учесниците на конкурсот ќе може да ги очекуваат изданијата и сертификатите доставени до нивните домови.

Овој проект на нашата официјална издавачка куќа Издавачка куќа • Меѓународен Центар за Славјанска Просвета годинава беше поддржан од Министерството за култура на Република Северна Македонија.