Проф. д-р Бојан Крстиќ, проф. д-р Снежана Живковиќ и доц. д-р Тамара Раденовиќ во посета на МСУ во рамки на CEEPUS програмата за мобилност

Промовирани книгите „Вештачка интелигенција“ и „Менаџмент на софтверски потреби“ од проф. д-р Маријан Стевановски
13 јуни 2022
Нашиот професор Марјан Николов е член на Управувачкиот комитет на „COST-акцијата на ЕУ за меѓувладина координација од локално кон ЕУ владеење“
14 јуни 2022

Проф. д-р Бојан Крстиќ, проф. д-р Снежана Живковиќ и доц. д-р Тамара Раденовиќ во посета на МСУ во рамки на CEEPUS програмата за мобилност

Оваа недела имаме гости од Универзитетот во Ниш. Проф. д-р Бојан Крстиќ, проф. д-р Снежана Живковиќ и доц. д-р Тамара Раденовиќ кои се во посета на нашиот Универзитет во рамките на CEEPUS програмата за мобилност.