Параглајдеристот Борјан Јовановски на второ место на светската ранг листа

Доделени сертификатите на учесниците на обуките за Европско финансирање и Европски програми
29 јуни 2019
Одржана конференција во контекст на проектот „Кампања за родова инклузија и родово изедначување на правата на жените и девојките со попреченост“
16 јули 2019

Параглајдеристот Борјан Јовановски на второ место на светската ранг листа

После ажурираните резултати од Европскиот куп во Романија, Урои, параглајдеристот Борјан Јовановски и член на Алумни клубот при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ е едно место повисоко на Светската ранг листа. Моментално се наоѓа на второто место на Светската ранг листа.