На МСУ се одржа работилница организирана од МСУ и Здружението Споделено знаење

Хавиер де Висенте Васкез и Ибрахим Шахин во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+
27 октомври 2022
Ученици од трета и четврта година од СОУ „Коле Нехтенин“, Штип започнаа со практична настава на МСУ
28 октомври 2022

На МСУ се одржа работилница организирана од МСУ и Здружението Споделено знаење

На 27 октомври 2022 година (четврток) се одржа работилница за пишување на статии поврзани со Меѓународен Славјански Универзитет се со цел за полесно стекнување на знаења за МСУ преку Википедија на македонски и англиски јазик.

Работилницата се одржа во просториите на МСУ од 10:00 до 13:00 часот, каде што учествуваа дел од вработените на МСУ кои работат во секторите Маркетинг и Е-учење.