Хавиер де Висенте Васкез и Ибрахим Шахин во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+

Повик за упис на обука за CNC програмери и оператори – 5
26 октомври 2022
На МСУ се одржа работилница организирана од МСУ и Здружението Споделено знаење
27 октомври 2022

Хавиер де Висенте Васкез и Ибрахим Шахин во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+

Хавиер де Висенте Васкез од Универзитетот Комплутенсе во Мадрид, Шпанија и Ибрахим Шахин од Универзитетот Текирдаг Намик Кемал во Текирдаг, Турција денеска се во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за студенти. Хавиер ќе студира на МСУ на додипломските студии на Факултетот за информатика за време на целата академска година, а Ибрахим ќе студира на МСУ на додипломските студии на Факултетот за информатика за време на зимскиот семестар.

Во рамки на посетата Хавиер и Ибрахим остварија средба со нивните професори и со вработените од Канцеларијата за меѓународни односи на Меѓународен Славјански Универзитет.