Поднесување кандидатура за факултетското студентско собрание

На МСУ во Свети Николе промовирана книгата „Психологијата како наука и професија“ од проф. д-р Мирослав Пендароски
17 ноември 2021
Тројца претставници од МСУ на Меѓународен симпозиум на тема „Социјалната средина и личноста“ во Тамбов
22 ноември 2021

Поднесување кандидатура за факултетското студентско собрание

Почитувани студенти,

Во тек се изборите за членови и претседател на факултетското студентско собрание на секој од факултетите во состав на МСУ „Г. Р. Державин.“ Ве известуваме дека Вашата кандидатура може да ја доставите најдоцна до ден 24.11.2021 година, преку следнава апликација:

Апликацијата е затворена.