Светла Љуленина, Хаида Христева и Елена Лазарова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Се одржа изложба на карикатурите на проф. д-р Јордан Ѓорчев во Високата школа за безбедност и економика во Пловдив, Бугарија
7 октомври 2022
М-р Михаела Ѓорчева од МСУ на Forbes Under 30 самит во Детроит, САД
7 октомври 2022

Светла Љуленина, Хаида Христева и Елена Лазарова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата

Светла Љуленина, Хаида Христева и Елена Лазарова од Универзитетот за агробизнис и рурален развој во Пловдив, Бугарија деновиве се во посета на МСУ во рамки на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за административен кадар.

Во рамки на посетата на универзитетот на 4 октомври 2022 остварија средба со проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател на Управен одбор на МСУ, вработените во Канцеларијата за меѓународни односи при МСУ, проф. д-р Васко Стамевски и проф. д-р Живко Митревски.