Се одржа шестото предавање од ППП – „Типови на личност“ од проф. д-р Сашо Кочанковски

Повик за упис на обука за CNC програмери и оператори – 3
26 април 2022
Конкурс за стипендии – 2022/2023
2 мај 2022

Се одржа шестото предавање од ППП – „Типови на личност“ од проф. д-р Сашо Кочанковски

„Типови на личност“ е шестото предавање во рамките на Платформата за психолошка поддршка. Предавањето се одржа на 26.04.2022 година со почеток од 19:00 часот.

Предавањето го водеше проф. д-р Сашо Кочанковски од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет и имаше над 600 учесници.

Предавањата во рамките на платформата за психолошка поддршка се бесплатни и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.