Се одржа осмото предавање од ППП – „Инклузивна училница – Од теорија до пракса“ од доц. д-р Горица Поповска Налевска

Проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател на Управен одбор на МСУ беше промотор на двете книги „Сизифе смени го врвот“ и „Доаѓа зима“ од Димитар И. Вилазорски во Ликовен салон, Велес
10 мај 2022
На МСУ во Свети Николе се одржа 50-ти јубилеен тракторски натпревар на средните стручни училишта
12 мај 2022

Се одржа осмото предавање од ППП – „Инклузивна училница – Од теорија до пракса“ од доц. д-р Горица Поповска Налевска

„Инклузивна училница – Од теорија до пракса“ е осмото предавање во рамките на Платформата за психолошка поддршка. Предавањето се одржа на 10.05.2022 година со почеток од 19:00 часот.

Предавањето го водеше доц. д-р Горица Поповска Налевска од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет и имаше над 500 учесници.

Предавањата во рамките на платформата за психолошка поддршка се бесплатни и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.