Потпишан договор за соработка со Дирекција за заштита и спасување

Фестивал на руската култура и во Македонија
10 декември 2013
Свеченото отворање на Фестивалот на руската култура во Свети Николе
19 декември 2013

Потпишан договор за соработка со Дирекција за заштита и спасување

На ден 13.12.2013 година, петок, делегацијата од нашиот универзитет, составена од ректорот на МСУ „Г. Р. Державин“, проф. Д-р Душан Николовски и Генералниот Директор М-р Борче Серафимовски, потпиша меморандум за соработка со Дирекцијата за заштита и спасување на Република Северна Македонија, претставувана од Директорот на дирекцијата М-р Шабан Салиу.

http://www.dzs.gov.mk/news.aspx?newid=189

 [g-gallery gid=”1892″ random=”0″ watermark=”0″]