Над 500 учесници на првото предавање од ППП – „Помеѓу нормалното и патолошкото“ од проф. д-р Диана Белевска

Успешно заврши меѓународниот шаховски турнир „Славјански“ на МСУ во Битола
21 март 2022
Упис на додипломски студии – 2022/2023
24 март 2022

Над 500 учесници на првото предавање од ППП – „Помеѓу нормалното и патолошкото“ од проф. д-р Диана Белевска

 „Помеѓу нормалното и патолошкото“ е првото предавање во рамките на Платформата за психолошка поддршка. Предавањето се одржа на 22.03.2022 година со почеток од 19:00 часот.

Предавањето го водеше проф. д-р Диана Белевска од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански Универзитет и имаше над 500 учесници.

Предавањата во рамките на платформата за психолошка поддршка се бесплатни и учество може да земат сите заинтересирани граѓани.