На МСУ во Битола се одржа предавањето „Развој на човечките ресурси“ со Ана Андова

Заменик претседателот на Управен Одбор на МСУ, м-р Борче Серафимовски, присуствуваше на свечената академија по повод Меѓународниот ден на Ромите
8 април 2022
Доц. д-р Тамара Раденовиќ и проф. д-р Снежана Живковиќ во посета на МСУ во рамките на Еразмус+
11 април 2022

На МСУ во Битола се одржа предавањето „Развој на човечките ресурси“ со Ана Андова

На 08.04.2022 година (петок) се одржа предавање на тема „Развој на човечките ресурси“ на кое предавач беше Ана Андова. Предавањето беше бесплатно и се одржа на кампусот на МСУ во Битола со физичко присуство. После предавањето се разви дискусија со присутните и се споделија искуства од областа на човечките ресурси.

Ана Андова е дипломиран психолог (во пензија) поранешна претседателка на Комора на психолози на РМ во два мандати и поранешен раководител на Служба за човечки ресурси во Фени индустри АД.