Борис Зарков, Нонна Благова, и проф. Валентин Василев во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Студенти од МСУ на вебинар „Парламентот (Собранието) како основна институција на парламентарното право“
14 март 2022
Повторно победа за нашите девојки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет
17 март 2022

Борис Зарков, Нонна Благова, и проф. Валентин Василев во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Борис Зарков, Нонна Благова, и проф. Валентин Василев од Висока школа за безбедност и економика – Пловдив, Бугарија, деновиве се во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за наставен/административен кадар.

Во рамки на денешната посета на универзитетот (14 март 2022) остварија средба со претседателот на Управен одбор на Меѓународен Славјански Универзитет, проф. д-р Јордан Ѓорчев и вработените од Канцеларијата за меѓународни односи на МСУ.

Гостите го посетија и Киноверзум, единственото универзитетско 3D кино во Свети Николе.