Се одржа настанот „Смеењето како терапија“ со Марјан Ѓорѓиевски

Се одржа вебинарот на тема „Предизвици во образованието и родителството на надареното дете“
22 мај 2021
Семих Салџан од Универзитетот Бинали Јилдирим од Ерзинџан во посета на МСУ во рамките на Еразмус+
25 мај 2021

Се одржа настанот „Смеењето како терапија“ со Марјан Ѓорѓиевски

Во забавниот дел на платформата за психолошка поддршка го организиравме настанот „Смеењето како терапија“ со актерот и стенд-ап комичар Марјан Ѓорѓиевски. Настанот се одржа на 22 мај со почеток од 20:00 часот.

На настанот имавме можност да се смееме заедно и да откриеме како смеењето го подобрува нашето здравје. Практично согледавме колку е заразно смеењето, дискутиравме за видовите на хумор и уживавме во едночасовен перформанс од Марјан Ѓорѓиевски.