Над 350 дипломци и магистри ги добија своите дипломи на свечени манифестации во Свети Николе и Битола

Врачени наградите за најдобрите средношколски есеи – 2018
24 мај 2018
Наградата МАКЕДОН за претседателот на Управен одбор на МСУ, д-р Јордан Ѓорчев
28 мај 2018

Над 350 дипломци и магистри ги добија своите дипломи на свечени манифестации во Свети Николе и Битола

На 23-ти мај во Битола и 24-ти мај во Свети Николе, од страна на ректорот, проф. д-р Душан Николовски, деканите и претставниците oд факултетите, беа свечено доделени дипломите од прв и втор циклус на студии на петте факултети при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

Ова е десеттата генерација дипломци на Меѓународниот Славјански Универзитет, а четврта генерација на магистри.

Врачување на дипломи во Свети Николе • 2018

Врачување на дипломи на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе. 🎓🎓🎓

Posted by Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ on Thursday, May 24, 2018

Свечено врачување дипломи во Битола • 2018

Од свеченото врачување на дипломите во Битола 🎓🎓🎓

Posted by Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ on Wednesday, May 23, 2018

Меѓународниот Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ постои веќе 14 години, располага со два кампуси во Свети Николе и Битола и е втор дом на повеќе од 2000 студенти.