Врачени сертификатите од третиот дел од обуката за CNC програмери и оператори

МСУ додели 3 ваучери на матурантите од Битола на големата градска матурска забава
15 јуни 2022
На МСУ во Свети Николе промовирана книгата „Старецот и короната“ од Јован Дамјановски
23 јуни 2022

Врачени сертификатите од третиот дел од обуката за CNC програмери и оператори

На 19 јуни 2022 година (недела) беа врачени сертификатите на лицата кои го посетуваа третиот дел од обуката за CNC програмери и оператори организирана од Институтот за инженерска економија при Меѓународен Славјански Универзитет и CNC академијата од Босна и Херцеговина.

На лицата кои ја посетуваа обуката им беа врачени и подароци – дрвени играчки изработени на CNC машина. Сертификатите и подароците ги врачи проф. д-р Љупчо Вчков, директор на Институтот за инженерска економија.