На МСУ во Свети Николе промовирана книгата „Старецот и короната“ од Јован Дамјановски

Врачени сертификатите од третиот дел од обуката за CNC програмери и оператори
21 јуни 2022
Габриела Матискова од Чешка студираше еден семестар на МСУ и го споделува нејзиното искуство како Еразмус+ студент
25 јуни 2022

На МСУ во Свети Николе промовирана книгата „Старецот и короната“ од Јован Дамјановски

Meѓународен Славјански Универзитет, Меѓународен Центар за Славјанска Просвета, официјалната издавачка куќа на Меѓународен Славјански Универзитет и Институтот за култура и уметност при МСУ организираа промоција на книгата „Старецот и короната“ од Јован Дамјановски.

Промоцијата се одржа на 23.06.2022 со почеток од 12:00 часот во просториите на МСУ.

Промотор на книгата беше проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател на Управен одбор на МСУ.