Славјански на осмиот роденден на Дневниот центар за лица со попреченост – Свети Николе

Концерт на Марија Максимова и Виолета Арсовска на Славјански во Свети Николе
18 декември 2018
Студенти од Факултетот за правни науки во едукативна посета на Криминалистичкиот музеј во Идризово
20 декември 2018

Славјански на осмиот роденден на Дневниот центар за лица со попреченост – Свети Николе

Претставници на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ денес присуствуваа на осмата роденденска забава на Дневниот центар за лица со интелектуална и телесна попреченост – Свети Николе. На настанот претставниците на нашиот универзитет ја проследија програмата организирана од Дневниот центар и на корисниците им поделија подароци по повод претстојните празници.