ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет одигра пријателски натпревар против екипата на ЖРК Кузман Вардар

Претставници од МСУ на церемонија по повод 76 години од завршувањето на Втората светска војна
4 септември 2021
Младинска размена во Романија за проектот Promoting Inclusion And Employment Trough Art
4 септември 2021

ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет одигра пријателски натпревар против екипата на ЖРК Кузман Вардар

На 2 септември 2021 нашите ракометарки од ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет одиграа пријателски натпревар против екипата на ЖРК Кузман Вардар.

Најефикасни во нашата екипа беа Стефанија Павловска и Елена Вучевска со 8 голови и Диана Димова со 6 голови. Крајниот резултат беше 38:22, а на полувреме беше 18:5.