Врачена првата плакета на  Киноверзум – 3D кино во Свети Николе

Петта година по ред студентка од МСУ е на насловната на списанието Матурант
24 јули 2020
Ваучери за обуки за дигитални вештини до 30.000 денари во Семос за студентите на МСУ
28 јули 2020

Врачена првата плакета на  Киноверзум – 3D кино во Свети Николе

Вечерва во Аурора Ресорт & Спа – Берово беше врачена првата плакета на  Киноверзум – 3D кино во Свети Николе за посебен придонес во афирмацијата на филмската уметност во Источниот регион. 🎬

Плакетата доаѓа од Здружението на новинари на Македонија – Регионален актив на новинари “Исток” – Штип. 🥰

Помеѓу другите наградени има многу успешни компании од земјава и за нас претставува вистинска чест да бидеме дел од најдобрите од истокот.