Победа за нашите девојки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

Започна реализацијата на практичниот дел од CNC обуката за програмери и оператори – 4 на МСУ во Свети Николе
10 септември 2022
Александрина Ганчева, Албена Колева, Катја Петрова и Весела Ангелова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата
26 септември 2022

Победа за нашите девојки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

На 22 септември 2022 (четврток) нашите ракометарки од ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет го одиграа третото коло од Женската лига против ЖРК Кузман Вардар. Крајниот резултат беше 47:21 – победа за нашите ракометарки.