МСУ додели уште една стипендија на новата ракометарка на ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

Младинската размена во Романија за проектот Organic farming – Entrepreneurship Opportunity for Young People in Rural Areas
8 јули 2022
Повик за упис на обука за CNC програмери и оператори – 4
11 јули 2022

МСУ додели уште една стипендија на новата ракометарка на ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

Меѓународен Славјански Универзитет е единствен универзитет кој има свој клуб во женската ракометна Супер лига. На 7 јули 2022 година (четврток) уште една ракометарка потпиша договор со нашиот клуб и со тоа стана стипендистка на МСУ на Факултетот за информатика.

Станува збор за талентираната ракометарка Ангела Костовиќ која ни доаѓа од екипата на ЖРК Вардар. На фотографијата е нашата ракометарка и стипендистка.