Кшиштоф Шелски од Универзитетот Јан Кохановски од Полска во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Донирани книги за библиотеката на МСУ во Свети Николе од Драган Јањатов и Олга Панкина
16 јуни 2021
Се одржа предавањето „Јавно говорење и настап“ од Летната лидерска школа
17 јуни 2021

Кшиштоф Шелски од Универзитетот Јан Кохановски од Полска во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Кшиштоф Шелски од Универзитетот Јан Кохановски од Полска, деновиве е во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за наставен кадар.

Во рамки на денешната посета на универзитетот (16 јуни 2021) тој оствари средба со претседателот на Управен одбор на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“, проф. д-р Јордан Ѓорчев и со ректорката на МСУ, проф. д-р Ленче Петреска. На средбата присуствуваше и д-р Бојко Соколовски.