Известување за СЕПТЕМВРИСКА испитна сесија

Нашите ракометарки – стипендистки во посета на МСУ
18 јули 2022
Mеѓународен Славјански Универзитет и Институтот за култура и уметност со нов проект
1 август 2022

Известување за СЕПТЕМВРИСКА испитна сесија

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека Септемвриската испитна сесија ќе се одржи со физичко присуство во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет во Свети Николе и Битола – дозволено е полагање на испити од парен и непарен семестар.

  • Пријавувањето за Септемвриската испитна сесија ќе започне на 13 август 2022г. (сабота) и ќе трае до 24 август 2022г. (среда).
  • Септемвриската испитна сесија ќе се одржи во периодот од 25 август 2022г. (четврток) до 15 септември 2022г. (четврток).

Подетални инструкции за полагањата со физичко присуство можете да добиете од предметните професори.