Нашите ракометарки – стипендистки во посета на МСУ

Конкурс за стипендирање на спортисти – 2022/2023
14 јули 2022
Известување за СЕПТЕМВРИСКА испитна сесија
20 јули 2022

Нашите ракометарки – стипендистки во посета на МСУ

На 18.07.2022 година (вторник) нашите ракометарки – стипендистки беа во посета на МСУ. Тие остварија средба заедно со тренерот и координаторот за сите возрасни групи Илија Бетувски и претседателот на Управниот Одбор на МСУ и претседател на ракометниот клуб ЖРК Славјански Универзитет, проф. д-р Јордан Ѓорчев. На средбата ги потпишаа договорите со нашиот клуб.