Бисер Крстев, Мариана Асенова, Миглена Казашка и Павлина Иванова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Повторно победа за нашите девојки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет
23 мај 2022
Филиз Сајар, Драженка Биркиќ и Катаржина Кита – Валенка во посета на МСУ во рамките на Еразмус+ програмата
23 мај 2022

Бисер Крстев, Мариана Асенова, Миглена Казашка и Павлина Иванова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Бисер Крстев, Мариана Асенова, Миглена Казашка и Павлина Иванова од Универзитетот за агробизнис и рурален развој во Пловдив, Бугарија деновиве се во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за наставен/административен кадар.

Во рамки на денешната посета на универзитетот (23 мај 2022) остварија средба со претседателот на Управен одбор на Меѓународен Славјански Универзитет, проф. д-р Јордан Ѓорчев, проф. д-р Љупчо Вчков, директор на Институтот за инженерска економија и проф. д-р Живко Митревски, професор на Факултетот за правни науки при МСУ.