Повторно победа за нашите девојки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

Проф. д-р Јордан Ѓорчев, претседател на Управен одбор на МСУ беше дел од отварањето на конференцијата „Управување со човечки ресурси – од кризни акции до визии за одржлив развој“
23 мај 2022
Бисер Крстев, Мариана Асенова, Миглена Казашка и Павлина Иванова во посета на МСУ во рамките на Еразмус+
23 мај 2022

Повторно победа за нашите девојки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет

Нашите девојки од ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет го оправдаа првото место на плеј-аут табелата во Женската лига со 29 бода и во претпоследниот натпревар на домашен терен ја совладаа екипата на РК Кузман Илинден од Скопје.

Крајниот резултат беше 32:19.