Во просториите на МСУ промовирана книгата „Новиот алгоритам на Србија“ од Бранко Димитријевиќ и Мирјана Прљевиќ

Нашите ракометарки од ЖРК Овче Поле Славјански Универзитет земаа учество на турнирот организиран од ЖРК Ѓорче Петров
31 август 2022
МСУ и годинава учествуваше на Трчај Бе во Битола
4 септември 2022

Во просториите на МСУ промовирана книгата „Новиот алгоритам на Србија“ од Бранко Димитријевиќ и Мирјана Прљевиќ

Меѓународен Центар за Славјанска Просвета, официјалната издавачка куќа на Меѓународен Славјански Универзитет и Институтот за култура и уметност при МСУ организираа промоција на првиот деловен роман „Новиот алгоритам на Србија“ од Бранко Димитријевиќ и Мирјана Прљевиќ, издание на Хера еду, Република Србија.

Промоцијата се одржа на 01.09.2022 со почеток од 11:00 часот во просториите на МСУ во Свети Николе.

Промотор на книгата беше доц. д-р Стојан Трошански, филозоф, научник.