Потпишан договор за соработка помеѓу Славјански и МВР

Се одржа работилницата „Говор на тело“ на Славјански во Битола
27 јануари 2018
Студенти од Славјански на студии за двојни дипломи во Русија
9 февруари 2018

Потпишан договор за соработка помеѓу Славјански и МВР

Денес делегација од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“, составена од ректорот, проф. д-р Душан Николовски, деканот на Факултетот за правни науки, проф. д-р Александар Илиевски и доц. д-р Иван Ефремовски беше во посета на МВР, каде беше потпишан договор за соработка.
 
Договорот за соработка помеѓу МВР и Факултетот за правни науки при МСУ беше потпишан од Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и деканот на Факултетот за правни науки, проф. д-р Александар Илиевски.