МСУ и годинава учествуваше на Трчај Бе во Битола

Во просториите на МСУ промовирана книгата „Новиот алгоритам на Србија“ од Бранко Димитријевиќ и Мирјана Прљевиќ
1 септември 2022
Започна реализацијата на практичниот дел од CNC обуката за програмери и оператори – 4 на МСУ во Свети Николе
10 септември 2022

МСУ и годинава учествуваше на Трчај Бе во Битола

Меѓународен Славјански Универзитет како поддржувач на спортот и спортските актувности и годинава може да се пофали со учество на дел од вработените од кампусот Битола на спортскиот настан Трчај Бе, кој се одржува во Битола четврта година по ред.

Годинава се трчаше на 21, 10 и 5 километри. Наши професори и асистенти од кампусот во Битола се натпреваруваа на 5 километри.

Честитки за сите учесници на спортскиот настан.