Екипата од македонскиот филм „Најголемата вистина“ гостуваше на премиерата во Киноверзум

Ученици од Access проектот од Свети Николе и Пробиштип во посета на МСУ и Киноверзум
26 февруари 2022
Студенти од МСУ подаруваат мартинки по повод 1-ви март
1 март 2022

Екипата од македонскиот филм „Најголемата вистина“ гостуваше на премиерата во Киноверзум

На 26.02.2022 (сабота) во Киноверзум, единственото универзитетско 3D кино, се одржа премиерата на новиот македонски филм „Најголемата вистина“ во режија на Мартин Цветковски. Екипата од филмот гостуваше во Киноверзум на првото прикажување на филмот.

По прикажувањето на филмот публиката имаше можност да се запознае со дел од екипата, актерите и режисерот. Во кратка сесија после филмот публиката можеше да поставува прашања во врска со снимањето на филмот и искуството на екипата за време на снимањето на филмот.

Во продолжение погледнете дел од атмосферата во Киноверзум.