Доц. д-р Нуртен Озтурк и доц. д-р Елиф Румејса Гурбуз во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ – Охрид
7 мај 2022
МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“ – Битола
9 мај 2022

Доц. д-р Нуртен Озтурк и доц. д-р Елиф Румејса Гурбуз во посета на МСУ во рамките на Еразмус+

Доц. д-р Нуртен Озтурк од Факултетот за правни науки при Универзитетот Хаџи Бајрам Вели во Анкара, Турција и доц. д-р Елиф Румејса Гурбуз од Факултетот за правни науки при Универзитетот Ерзинџан Бинали Јилдирими, Турција, деновиве се во посета на МСУ во рамките на програмата Еразмус+, во делот на мобилност за административен кадар.

Во рамки на денешната посета на универзитетот (9 мај 2022) остварија средба со претседателот на Управен одбор на Меѓународен Славјански Универзитет, проф. д-р Јордан Ѓорчев, доц. д-р Елизабета Спироска, генерален секретар на МСУ и вработените од Канцеларијата за меѓународни односи на МСУ.