МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ – Охрид

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од Гимназија „Св. Климент Охридски“ – Охрид
7 мај 2022
Доц. д-р Нуртен Озтурк и доц. д-р Елиф Румејса Гурбуз во посета на МСУ во рамките на Еразмус+
9 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ – Охрид

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 6 мај 2022 година (петок) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите од ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ – Охрид.

Покрај можностите за студирање, матурантите беа запознаени и со студентскиот живот на МСУ, активностите кои ги организираат нашите студенти, можностите за стипендии и останатите отворени конкурси.