МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“ – Битола

Доц. д-р Нуртен Озтурк и доц. д-р Елиф Румејса Гурбуз во посета на МСУ во рамките на Еразмус+
9 мај 2022
МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ „Нико Нестор“ – Струга
9 мај 2022

МСУ одржа презентација на своите наставни програми пред матурантите од СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“ – Битола

Меѓународен Славјански Универзитет продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. На 9 мај 2022 година (понеделник) се одржа презентација на наставните програми пред матурантите од СОУ Гимназија „Јосип Броз Тито“ – Битола.

Покрај можностите за студирање, матурантите беа запознаени и со студентскиот живот на МСУ, активностите кои ги организираат нашите студенти, можностите за стипендии и останатите отворени конкурси.